Cumpără până la epuizare lucrușoare pentru bebeluși Ce să cumperi pentru un nou-născut, cele mai bune produse pentru bebeluși

Botoșei, prosoape de baie, costumașe, scutecele - iată o listă cu toate obiectele de care vei avea nevoie acasă, în primele zile de viață ale bebelușului. În plus, ponturi importante de siguranță de care să ții cont atunci când cumperi lucrușoare de îmbrăcat pentru bebelușul tău. Ce să cumperi pentru un nou-născut? Poate fi copleșitor să intri într-un magazin care dă pe afară de lucrușoare pentru bebeluși. Cum știi ce îți trebuie cu adevărat după nașterea bebelușului?

Iată o listă de obiecte de bază pentru bebeluș, pe care să le folosești în primele zile. Poate părea că sunt multe produse, dar vei fi surprinsă cât de repede va saliva și va regurgita lăptic pe noile hăinuțe și în pătuț. Dacă ai mai multe lucrușoare la îndemână, acest lucru înseamnă mai puține griji cu spălatul rufelor. Ce să cumperi pentru un nou-născut, cele mai bune produse pentru bebeluș - iată o listă de produse care te-ar putea ajuta:

aproximativ 6 costumașe cu închidere în față, costumașe dintr-o bucată între 6 și 10 vestuțe din bumbac cu capse în față (lungi și cu mânecuță scurtă) câteva căciulițe de bumbac 1-2 pulovărașe cu năsturei 4 perechi de șosețele 2 perechi de botoșei Scutecele de mărimea nou-născutului. Dacă ai de gând să folosești scutecele de unică folosință, ai grijă să fie unele care pot absorbi scaunul moale al nou-născutului O căciuliță moale din bumbac Cel puțin o șăpcuță cu bor larg, pentru a proteja micuțul de soare în timpul ieșirilor Un costumaș călduros și mănuși cu un deget pentru vremea rea Lucrușoare opționale pentru bebeluș - una sau două perechi de mănuși cu un deget împotriva zgârieturilor. Urmează o listă de obiecte care nu sunt neapărat necesare: majoritatea copilașilor nu au neapărată nevoie de ele, iar toți bebelușii au de câștigat dacă au mânuțele libere pentru explorat și pentru auto-liniștire prin suptul degețelului. Este mai bine să îi tai unghiuțele, decât să îi ascunzi mânuțele! 2 sau 3 prosoape băiță de mărimea bebelușului și 3 sau 4 mănuși de toaletă pentru bebeluș 3 sau 4 cearșafuri pentru salteaua pătuțului sau pentru pătuțul balansoar - coșul lui Moise (asigură-te că sunt fixate bine de saltea) Mai multe cearșafuri de bumbac 2 sau 3 pături celulare pentru bebeluș (ca să poți adapta ușor numărul de straturi, pentru a evita ca bebelușul tău care doarme să transpire - nu uita, o păturică dată în două înseamnă două straturi). Evită păturile pufoase. Unii experți spun că ele prezintă riscuri de moarte în pătuț. Opțional - Câteva pături potrivite pe mărimea căruciorului O pătură groasă, moale pentru așezat pe podea, ca bebelușul să se joace pe ea.

Sfaturi pentru siguranţă Reține aceste lucruri atunci când mergi la cumpărături de lucrușoare și produse pentru bebeluși. Cumpără lucruri din bumbac, sau care conțin bumbac, care sunt moi și ușor de spălat. Verifică etichetele să fie marcate ”ignifug”. Nu îmbrăca bebelușul în lucrușoare cu șireturi (hanorace cu glugă cu șireturi); acestea se pot înfășura în jurul mânuțelor, al degețelelor de la mânuțe și piciorușe, și chiar în jurul gâtului micuțului. Cumpără bluzițe cu decolteu suficient de mare, pentru ca îmbrăcarea micuțului să fie ușoară pentru tine și confortabilă pentru el. Verifică la intervale regulate să nu fie năsturei care stau să cadă pentru că există pericolul de înghițire și înecare. Evită jucărioarele decorate cu mărgele sau panglici, care sunt tentante pentru micuțele mânuțe. Dacă se desfac, prezintă risc de înghițire și înecare.

Pentru a afla ce tip de scaun de mașină îți trebuie pentru primul drum cu mașina al bebelușului (de la maternitate spre casă), citește Ghidul nostru pentru cumpărarea scaunului de mașină.

Consimțământ Cookie-uri