Patru obiecte care să-l ajute pe cel mic să rămână fericit

Începând cu intervalul de vârstă patru-șase luni, micuțul tău va fi mai alert și va arăta un interes crescut pentru jocuri și jucării.

De acum cresc of-atât-de-repede!

Să nu fii surprinsă dacă micuțul tău trece de la o mărime de haine la alta odată la două luni. E ceva important! De acasă până la locul de joacă, iată câteva lucruri de bază pentru îngrijirea bebelușului pentru a fi amândoi fericiți în această perioadă de creștere.

1. Marsupiu pentru bebeluș

Ajustabil și confortabil, un marsupiu pentru cel mic este perfect în perioada de creștere. Avantajul transportatului celui mic într-unul din acele buzunărașe este că îți eliberează mâinile și îl ține pe puiuț aproape de tine, ceea ce îl liniștește și îl alină la fel de mult ca și cum l-ai ține chiar tu aproape. Și marsupiile sunt și ușor de folosit!

2. Pantaloni cu talie elastică

Micuțul tău crește atât de repede încât schimbă mărimea hăinuțelor tot timpul. O modalitate bună pentru a te asigura că hăinuțele rezistă mai mult timp este să iei câteva perechi de pantalonași cu talie elastică – în felul acesta îi poate purta chiar și când mai crește un pic.

Și cel mai mare avantaj e că pantalonașii cu talie elastică sunt ușor de dat jos și pus la loc atunci când e timpul pentru schimbat scutecul.

3. Păturică

O păturică foarte moale, din material subțire, poate face minuni pentru a-l liniști și alina pe cel mic. Poți găsi aceste păturici aproape peste tot. Pe măsură ce micuțul tău crește, această păturică va fi oficial „dragul”, sau acel obiect de tranziție care îi oferă micuțului un sprijin emoțional când ești pe drum sau când vine timpul pentru somnul de după-amiază sau de seară.

4. Jucărie mică, de pluș

Jucăriile de pluș sunt ideale pentru micuții de vârsta aceasta. Sunt ușor de apucat și strâns, și sunt mai ales de ajutor în etapa în care cresc dințișorii, atunci când cei mici vor să exploreze totul cu gurița.

Doar asigură-te că jucăria e mică și ține toate jucăriile (precum și pernele și așternuturile moi) în afara pătuțului, pentru a reduce riscul de SMSS.

Momentele de creștere accentuată și creierul micuțului în continuă creștere dau startul distracției din plin – și, uneori unor multor alte lucruri de făcut. Încearcă să te concentrezi pe lucrurile esențiale care îl vor ajuta pe cel mic de-a lungul dezvoltării sale sănătoase, fără să te aglomerezi cu prea multe obiecte de îngrijire a celui mic.

Consimțământ Cookie-uri