Photo-fun

Distracţie cu fotografii

 • Locaţie

  Interior

 • Promovează

  Distracție & Jocuri

 • Ce ai nevoie

  Fotografii în prim-plan ale mebrilor familiei, coperţi protectoare, pungi

Cardurile de activităţi confecţionate din fotografii de familie sunt o formă minunată de amuzament – şi ajută la consolidarea legăturilor de familie. Ele nu doar îl captivează pe cel mic, dar îl şi ajută să înţeleagă lumea din jurul său şi despre oamenii importanţi din ea.

Cum se joacă
Bebeluşul tău începe să înveţe să facă diferenţa din punct de vedere vizual şi să urmărească şi să se concentreze asupra obiectelor şi a oamenilor. De asemenea, îşi dezvoltă abilitatea de a-şi coordona mişcările capului şi ale ochilor. Pe măsură ce cresc, vor fi capabili să recunoască şi să denumească feţele familiare. Această activitate îi ajută pe copilaşi să îşi amintească de rudele care locuiesc departe.

Sugestii şi sfaturi
Inserează fotografiile într-un cub special pentru acestea, gândit pentru bebeluşi. Le poţi găsi în magazinele pentru bebeluşi.

Învățare & dezvoltare
Adună fotografii în prim-plan ale membrilor familiei şi inserează-le în pungi de alimente cu fermoar sau într-un album foto rezistent. Poţi lamina imaginile la un centru de copiere sau să foloseşti portofele de plastic transparent pentru a le proteja. Ideea este să îi fie cât mai uşor celui mic să le apuce şi chiar să le bage în guriţă.

Dacă alegi să laminezi fotografiile, perforează un colţ al fiecăreia şi foloseşte un breloc pentru a le pune laolaltă. Agaţă-le de scăunelul bebeluşului sau de pătuţ.

Scutece

Pampers Active Baby

1 Pampers = 1 noapte fără umezeală.

Rostogolirea mingii

 • Locaţie

  Interior, Exterior

 • Promovează

  Distracție & Jocuri

 • Ce ai nevoie

  O minge mare şi moale; cărţi sau cutii pentru a construi culoarul