Pampers are grijă ca fiecare bebeluș să se poată dezvolta sănătos și fericit, așa că a creat special pentru micii luptători născuți prematur cel mai mic scutec al său pentru a-i ajuta să doarmă neîntrerupt

Somnul este important pentru dezvoltarea tuturor bebelușilor, dar este crucial pentru cei născuți prematur, care dorm 97% din timp.

Iar somnul este baza dezvoltării lor fizice și emoționale. În timpul ciclurilor de somn, micuțul lor creier creează noi sisteme și își perfecționează modul în care se conectează la mediul înconjurător, controlând, în același timp, procesele fiziologice care au loc în corp, stocând energie și dezvoltând simțurile. De aceea, este crucial ca somnul lor să fie întrerupt cât mai puțin posibil. Din experiența noastră alături de personalul medical, am aflat că în secția de neonatologie există câțiva factori disturbatori care pur și simplu nu pot fi evitați - lumina, zgomotul, repoziționarea frecventă, intervențiile medicale regulate și schimbatul scutecului pot întrerupe somnul prețios al prematurilor.

Pampers Preemie Protection - scutecele special create pentru nevoile celor mai mici bebeluși.

Scutecele măsura P3 sunt potrivite pentru bebei care cântăresc mai puțin de 800g și sunt cu trei măsuri mai mici decât scutecele purtate de nou-născuții la termen. Scutecele Pampers Preemie Protection oferă un sistem special de fixare și ajustare a mărimii și sunt gândite să ajute somnul neîntrerupt al celor mai fragili bebeluși. Scutecul Preemie Protection are următoarele beneficii: • Sistem de fixare de jur împrejur care permite ajustarea mărimii și minimizează întreruperile somnului • Manșetuțe de fixare flexibile și delicate, pentru confort maxim pe piciorușele fragile • Strat absorbant care ține umezeala departe de pielea bebelușului pentru o mai bună protecție anti-scurgeri, ajutându-l pe bebe să se simtă uscat mai mult timp cât doarme.

Donația către maternitățile din România

Încă din 2018, Pampers s-a angajat să ofere întreg necesarul de scutece pentru bebelușii născuți prematur în maternitățile din România. Aceste scutece nu se comercializează, ele fiind folosite doar pe perioada spitalizării, având în vedere și dimensiunile lor foarte mici. Scutecele Pampers Preemie Protection au fost create în funcție de greutatea bebelușului născut prematur pentru următoarele măsuri: P1 (<2.7kg), P2 (< 1.8kg) și P3 (<800grame).

Consimțământ Cookie-uri