Câteva informații de final înainte de nașterea micuțului tău pentru un moment memorabil.

Chiar dacă nu poți prezice durata travaliului, cum se va desfășura sau cum va arăta momentul nașterii, contează foarte mult să acorzi atenție atmosferei din camera de nașteri și primelor minute din viața voastră de familie. Vei dori o lumină difuză? Vei vrea ca bebelușul tău să audă muzică atunci când apare pe lume?

TRAIEȘTE MOMENTUL Nașterea copilașului tău va fi un moment pe care ți-l vei aminti toată viața. Așa că oferă-i micuțului cel mai frumos bun venit pe lume și întâmpină-l cu o muzică plăcută și asigură-te că luminile din camera de nașteri sunt difuze și liniștitoare. Și chiar dacă vei simți nevoia să dormi mult după naștere, fii sigură că vei avea această oportunitate mai târziu – de îndată ce ai avut ocazia să îți revii și să te împrospătezi un pic – marchează acest moment important și fă-l memorabil. Noi îți oferim niște ponturi simple pentru a te inspira să faci din acest moment unul deosebit:

• Roagă personalul care te-a asistat la naștere să îți ofere intimitate odată ce toate procedurile sunt complete, pentru ca tu și tati să vă bucurați de acest moment unic împreună. • Roagă-l pe tati să pună o sticlă de șampanie bună la rece pentru a sărbători acasă. • Împarte vestea cea bună cu toți prietenii apropiați și cu toate rudele. • Îmbracă-l pe micuț pentru prima dată în prima lui ținută festivă pe care ai cumpărat-o probabil acum câteva săptămâni. • Și în sfârșit, bucură-te din toată inima de minunea ce a apărut în viața ta și felicită-te pentru că s-a terminat totul cu bine!

Consimțământ Cookie-uri