10 idei amuzante pentru felicitări prin care să anunți sarcina

Secretul pe care îl tot porți cu tine este pe cale să iasă la suprafață – la propriu. Iată 10 idei istețe pentru felicitări prin care poți să îți anunți sarcina.

1. Distracție la ecografie Scanează prima ecografie a bebelușului tău și printează zeci de copii ca fundal pentru felicitare. Atașează imaginea pe o bucată de carton de mărimea unei cărți poștale și adaugă o etichetă cu „În curând” în colțul din dreapta sus a ecografiei, împreună cu data nașterii.

2. Entuziasm pozitiv Caută poza pe care ai făcut-o testului de sarcină pozitiv – hai, știm că ai una – și editează o felicitare digitală în jurul ei. Lasă imaginea să vorbească de la sine, dar pregătește-te pentru un val de telefoane, mesaje și mailuri.

3. Pâinea la dospit

Pune o chiflă de hamburger pe raftul mijlociu al cuptorului și fă o poză. Pune poza într-un tipar de anunțare a sarcinii și trimite-o online prietenilor și familiei.

4. Frații mai mari în acțiune Îmbracă-ți copilul cu un tricou pe care scrie „fratele cel mare” sau „sora cea mare” și fă-i o poză. Printeaz-o și trimite-le-o celor dragi, alături de o notiță cu data nașterii.

5. Deseneaz-o în cretă Cumpără o mică tăblie de la magazinul din colț și desenează o săgeată în jos, precum și data nașterii micuțului. Roagă-l pe partenerul tău să îți facă o poză cu tăblia, cu săgeata îndreptată spre burtica ta. Fă copii și trimite-le prietenilor și familiei.

6. Locul este ocupat! Aliniază trei scaune pe iarbă – unul pentru tine, unul pentru partenerul tău și unul mai mic pentru bebelușul de pe drum. Pune camera pe timer, așezați-vă în scaunele voastre și zâmbiți. Mesajul va fi evident, așa încât rudele și prietenii s-ar putea să îți sune la ușă în orice moment pentru a te felicita în persoană.

7. Pune la poștă

Leagă o fundiță în jurul veștilor bune și trimite-le-o prin poștă prietenilor și familiei.

8. La mulți ani! Trimite-le prietenilor o invitație online pentru o zi de naștere, dar lasă informațiile vagi ca să fie nevoiți să dea click mai departe să vadă detaliile.

În interiorul invitației, propune-le să sărbătorească, prin gânduri bune, împreună cu tine și partenerul tău, data nașterii micuțului, pentru că speri să îl primiți cu brațele deschise pe noul membru al familiei în acea zi.

9. Ah, că tot veni vorba Scrie-le o scrisoare persoanelor apropiate în care le pui la curent cu ce s-a mai întâmplat în viața ta. La sfârșitul scrisorii, include un postscriptum cu „O să avem un bebeluș pe [data nașterii].”

10.Pregătită pentru prim plan Creează o copertă de revistă falsă cu tine și burtica ta în prim plan. Titlurile de pe copertă ar trebui să conțină detalii despre sarcină, ca data nașterii, poftele și genul bebelușului (dacă știi deja). Trimite-o prin poștă și așteaptă felicitările.

Bonus: Câștigător! Comandă cartonașe de răzuit personalizate pe care scrie „Cioc, cioc! Cine e acolo?” Destinatarii vor răzui tichetul pentru a da peste „Bebe [numele vostru de familie], vine la [data nașterii]”.

Împărtășirea veștii emoționante că veți fi părinți (poate chiar pentru a doua, a treia sau a patra oară) este un moment memorabil, așa că distrează-te anunţându-ţi prietenii!

Consimțământ Cookie-uri