Anunțul sarcinii: cum îi spui partenerului tău

Este greu de conceput emoția la aflarea veștii că ești însărcinată – chiar daca ești la prima sau la a cincea sarcină. În loc să-i spui pur și simplu vestea bună partenerului tău, mai bine alege una dintre aceste nouă moduri amuzante de a afla că va deveni tătic.

1. Surpriza la sfârșitul zilei

În ziua în care ți s-a confirmat sarcina, seara la culcare, te furișezi în pat și spui zâmbind „Noapte bună, tati!”.

2. Apelează la personalul unui restaurant

Fă o rezervare la un restaurant drăguț și roagă personalul să scrie „Felicitări” cu ciocolată sau piure de fructe pe platoul cu desert al partenerului tău. Dacă ați încercat să rămai însărcinată , se poate să ghicească repede motivul din spatele mesajului, însă dacă acest copil este o surpriză fericită, poți să te prefaci în continuare timidă până când găsește răspunsul corect.

3. Desfacerea cadoului

Oferă-i partenerului tău la micul dejun o panglică care este înfășurată în jurul mijlocului tău. Roagă-l să desfacă cadoul și va descoperi cuvintele „Sunt însărcinată” scrise pe dosul panglicii.

4. Sunetul muzicii

Creează o listă cu cântece care conțin cuvântul „copil” în titlu. Pornește muzica în timp ce vă odihniți într-o zi de weekend. Vezi cât îi ia să se prindă!

5. Lasă mâncarea să vorbească

Ia o pauză de la meniul zilnic și pregătește-i partenerului tău o masă delicioasă constând din mini creveți, mini cartofi, mini știuleți de porumb și mini morcovi.

6. Comunică cu plăcinta

Coace o plăcintă și scrie pe ea cu glazură „Sunt însărcinată”. Pune-i plăcinta în față într-o seară după cină și asteaptă reacțiile.

7. Apelează la copii pentru distracție

Decorează un tricou al copilașului tău mai mare cu markere și vopsele și scrie „Fratele mai Mare”. Îmbracă-l cu tricoul și roagă-l să-l găsească pe tatăl lui (sau să aștepte până ajunge acasă). Ascultă la cum percepe mesajul partenerul tău și pregătește-te de o mare îmbrățișare atunci când va afla unde te ascunzi.

8. Cadoul surpriză

Dacă nu te deranjează să mergi singură la prima programare la ecograf, surprinde-l punând pozele într-o cutie și dăruindu-i-le seara.

9. Dezvăluirea veștii

Spune-le părinților partenerului tău dar dă-le și instrucțiuni să scape informația în timpul conversației. La început va fi nervos și emoționat totodată, însă va fi un moment special cand va primi vestea de la cei dragi lui.

Savurează momentul în care alegi să împărtășești anunțul sarcinii cu partenerul tău – acesta este începutul unei frumoase călătorii pe care o veți începe împreună!

Consimțământ Cookie-uri