Idei de anunțare a sexului bebelușului: Băiețel

Nu e ușor să păstrezi secretul sexului micuțului odată ce l-ai aflat. Dacă cei din jur știu că știi, probabil că ai auzit deja toate întrebările din repertoriu care te pot face să te dai de gol.

Dacă ai hotărât să îți incluzi familia și prietenii în sărbătorirea anunțului sexului micuțului, iată opt idei creative prin care poți să le dai vestea.

Revelații crescânde

Dacă vrei să dai o petrecere în cinstea anunțului sexului bebelușului, împărtășește următoarele idei cu persoana care va face cel mai important anunț al petrecerii: sexul bebelușului!

• Roagă gazda să îi ofere fiecărui oaspete o cutiuță în care se află fie o jucărie roz, fie una albastră, înfășurate în hârtie de împachetat în culori neutre. Având camerele pregătite și înregistrarea pornită, roagă-i pe oaspeți să își deschidă cutiile în același timp. Lăsându-i pe invitați să facă anunțul, toate privire se vor întoarce spre reacțiile tale și ale partenerului, care vor fi cu siguranță de neprețuit.

• Având un plic sigilat în care este trecut sexul micuțului, comandă un tort de la cea mai bună cofetărie din oraș și roagă-l pe cofetar să deschidă plicul numai după ce pleci. Spune-i să coloreze blatul în funcție de sexul micuțului – albastru pentru băiețel, roz pentru fetiță – și să îl acopere cu glazură într-o culoare neutră. Taie tortul împreună cu prietenii și familia, numai după o ultimă trecere în revistă a predicțiilor fiecăruia.

• Roagă gazda să comande o duzină de baloane în culoarea corespunzătoare și să le închidă într-o cutie mare de carton. Așează cutia în fața casei, și deschide-o împreună cu partenerul la apus, sub privirile oaspeților. Arată spre baloanele roz sau albastre care plutesc spre cer – va fi o fotografie memorabilă!

• Atunci când ajunge la petrecere, roagă fiecare oaspete să își pună votul pe o tablă decorativă, printr-un „X” în coloana de fetiță, respectiv băiețel (gazda va ține evidența cu cine, ce a votat). Când vine momentul, deschide plicul sigilat alături de partenerul tău și anunțați sexul bebelușului. Oaspeții care au ghicit sexul pot primi un mic cadou la plecare.

• Dacă ai curaj, angajează un medic privat care să vină la domiciliu. Invită-ți prietenii apropiați și familia să fie alături de tine când afli sexul micuțului. După ecografie, sărbătoriți răsfățându-vă cu gustări tematice, băuturi și dulciuri roz sau albastre.

Semnat, Sigilat și Livrat

Dacă locuiești departe de cei dragi sau pur și simplu preferi să nu dai o petrecere cu această ocazie, iată cum poți să documentezi anunțul și să îl împărtășești prin poștă, email sau rețeaua ta preferată de socializare.

• Tuturor băiețeilor le place să se joace în noroi și să se murdărească, așa că nu există un mod mai bun de a anunța sexul micuțului tău decât a scrijeli cu un băț cuvântul „BĂIAT” în noroi. Fotografiază cuvântul, asigurându-te că îți prinzi și burtica și bățul din mână în cadru, și postează pe rețeaua de socializare.

• Modifică-ți ecografia adăugând o cravată albastră la gâtul micuțului. Atașează imaginea în email, alături de un mesaj sincer, și trimite-l către lista de prieteni pe „care trebuie să-i suni după naștere”.

• Setează timer-ul de la cameră să vă facă ție și partenerului tău o serie de fotografii, fiecare cu câte un balon în mână – el albastru, iar tu roz. Țineți amândoi balonul între buze, prefăcându-vă că suflați. Însă numai soțul tău ar trebui să își umfle balonul albastru, în timp ce balonul tău roz rămâne desumflat. Comandă o ramă multiplă în care să pui cele trei fotografii – balonul între buze, momentul în care vă prefaceți amândoi că suflați și balonul albastru umflat. Trimite seria prin poștă și așteaptă valul de felicitări de la cei dragi.

Nu există o modalitate greșită de a anunța sexul micuțului – dacă vrei să îl știi – așa că de ce să nu te distrezi puțin între timp?

Consimțământ Cookie-uri