8 idei amuzante pentru anunțarea sarcinii

Împărtășirea veștilor legate de sarcină cu prietenii și familia este un pas important. Vrei să le transmiți tuturor celor din jur toate acele sentimente de bucurie și entuziasm. Primul anunț este un moment memorabil care îți reflectă bucuria – și poate chiar mai mult.

Anunțurile de sarcină originale au luat locul simplelor informări prin telefon sau al notițelor scrise. Iată opt feluri amuzante în care poți să încerci să împărtășești vestea.

1. Burtica de bebe

Îmbracă-te împreună cu partenerul tău în tricouri strâmte și faceți o poză care să îți scoată în evidență burtica în creștere și burta partenerului. Descarcă poza pe calculator și editează-o scriind „Mâncare” cu o săgeată care arată către capul partenerului tău și „Bebeluș” cu o săgeată care arată spre tine. Trimite-o tuturor cunoscuților – bine, poate nu chiar tuturor.

2. Toate indiciile duc către sarcină!

Cere-i partenerului să îți facă o poză lângă un semn de „Drum cu denivelări” de pe marginea străzii. Pune-o ca poză de profil pe rețelele de socializare și ca wallpaper pe calculator și telefon.

3. Anunțuri dulci

Comandă prăjituri în formă de body-uri pentru bebeluși și cere-i cofetarului să scrie „Bebe [nume de familie], la [dată]” pe fiecare prăjitură. Trimite câte una fiecărui membru al familiei, precum și prietenilor apropiați.

4. Cu un picior înainte

Ia un marker și trei perechi de pantofi (dacă sunteți la primul copil) – adidașii preferați ai partenerului tău, balerinii tăi și o pereche micuţă de încălțări pentru bebeluși. Scrie anul nașterii partenerului pe talpa lui, anul nașterii tale pe a ta și anul în care se va naște micuțul pe talpa pantofiorilor lui. Roagă pe cineva să vă facă o poză ție și partenerului tău stând jos cu talpa la vedere, în timp ce fiecare dintre voi ține un pantofior de bebeluș. Distribuie poza pe rețelele de socializare.

5. Puțin ajutor de la frați sau surori

Îmbracă-ți copilul cu un tricou pe care scrie „fratele cel mare” sau „sora cea mare” și fă-i o poză. Printeaz-o, pune-o în ramă și păstreaz-o pentru următorul eveniment când o poți dărui celor dragi.

6. A voastră

Trimite un pachet mic de arahide în coajă prietenilor și rudelor, cu un mesaj pe care scrie „Propria noastră arahidă este pe drum, ajunge la [data].”

7. Pâinea la dospit

Pune o chiflă de hamburger pe raftul mijlociu al cuptorului și fă-i o poză. Pune poza într-un cadru de felicitare și trimite-o online prietenilor și familiei.

8. Grețuri matinale la orizont!

Pozează într-o postură nu chiar atât de strălucitoare, dar mult prea amuzantă, cu capul parțial în toaletă și un test de sarcină pozitiv lângă chiuveta din baie. Roagă-l pe partenerul tău să centreze imaginea pe testul de sarcină, astfel încât corpul tău să fie puțin încețoșat în fundal. Trimite-le-o prietenilor și familiei, care îți vor aprecia umorul de toaletă.

Anunțul sarcinii este o ocazie memorabilă de a-i încânta pe prieteni și familie, așa că asigură-te că anunțul nașterii va fi pe măsură.

Consimțământ Cookie-uri