Idei de anunțare a sexului bebelușului: Fetiță

A venit timpul să răspunzi la eterna întrebare: băiețel sau fetiță? Dacă ai hotărât să îți incluzi familia și prietenii în sărbătorirea anunțului sexului micuțului, iată nouă idei creative prin care poți să le dai vestea.

Revelații crescânde

Dacă vrei să dai o petrecere în cinstea anunțului sexului bebelușului, împărtășește următoarele idei cu persoana care va face cel mai important anunț al petrecerii: sexul bebelușului!

• Alege câte un body albastru și unul roz, la același preț. Oferă-i vânzătorului un plic sigilat care conține sexul micuțului și roagă-l să împacheteze în secret hăinuța care corespunde cu ceea ce este în plic. Deschide pachetul de față cu prietenii și familia în timpul petrecerii.

• Combină petrecerea de anunț a sexului cu petrecerea dată în cinstea bebelușului. Oferă-i gazdei plicul sigilat de la medic și dă-i mână liberă să îți planifice o petrecere surpriză tematică. În ziua petrecerii, asigură-te că aveți camerele pregătite pentru a surprinde reacția ta și a partenerului tău când intrați pe ușă și aflați vestea cea mare.

• Cumpără două sticluțe cu soluție de făcut baloane – una cu ambalaj roz și una cu ambalaj albastru – și roagă un prieten să adauge în secret colorant alimentar (roșu în acest caz). La petrecerea de anunț, poartă împreună cu partenerul tricouri albe și suflați baloane unul spre altul. Odată ce se usucă tricourile, pune-le într-o cutie cu amintiri alături de celelalte suveniruri de la petrecere și așează-le în camera bebelușului.

• Roagă gazda petrecerii să comande un balon opac pe care să îl umple cu confetti roz. În timpul petrecerii, roagă un prieten să vă facă o poză în timp ce tu și partenerul tău spargeți balonul.

• Roagă gazda petrecerii să comande o piñata în culori neutre, umplută cu jucării și dulciuri albastre sau roz. La petrecere, invită-ți oaspeții să își încerce norocul cu piñata, înainte ca tu și partenerul tău să îi dați lovitura decisivă. Odată ce începe să se reverse valul de bunătăți, ia un pumn de bomboane și aruncă-le peste umăr – va fi o poză memorabilă.

Semnat, Sigilat și Livrat

Dacă locuiești departe de cei dragi sau pur și simplu preferi să nu dai o petrecere cu această ocazie, iată cum poți să documentezi anunțul și să îl împărtășești prin poștă, email sau rețeaua ta preferată de socializare.

• Stabilește ca partenerul tău să afle în secret sexul micuțului la ecografie. Roagă-l să cumpere o bijuterie (cercei de rubin, cineva?) care să anunțe sexul bebelușului. Sugerează-i să te scoată la o întâlnire romantică și să îți ofere cadoul, după care fă-ți o poză purtând noua bijuterie. Pune-o pe rețelele de socializare și așteaptă reacțiile!

• Roagă-l pe partenerul tău să îți facă o poză în care ai sclipici roz în palme și sufli în el. Editează imaginea astfel încât totul să pară alb negru, cu excepția sclipiciului. Fă câteva copii și trimite-le prietenilor și familiei.

• Dacă afli sexul micuțului în toamnă, invită-ți prietenii și familia în vizită pentru a sculpta dovleci. Scrie cu grijă „Fetiță” în dovleacul tău, departe de privirile curioase. După ce termină toată lumea, puneți câte o lumânare aprinsă înăuntru și așezați dovlecii sculptați la intrare. Roagă-i pe toți să stea în fața ușii cu ochii închiși și surprinde-le reacția atunci când le dai voie să își deschidă ochii. Fă o poză cu dovleacul tău și trimite-le-o prin mail celor dragi care nu au putut să fie alături de voi, alături de imaginea cu reacțiile neprețuite ale prietenilor tăi.

Nu există o modalitate greșită de a anunța sexul micuțului – dacă vrei să îl știi – așa că de ce să nu te distrezi puțin între timp?

Consimțământ Cookie-uri