Cum te răsfeţi în ultimele zile înainte de naştere

Ultimele opt luni au fost un vârtej pentru că te-ai concentrat pe a-ţi pregăti familia, casa şi viaţa pentru noul membru. Totuşi, în graba pentru pregătirea momentului suprem, ai uitat să bifezi una dintre sarcinile de pe lista ta interminabilă de lucruri de făcut – să te răsfeţi!

Iată opt moduri de a te răsfăţa în ultimele zile de sarcină!

1. Fă-ţi manichiura-pedichiura

În această etapă de sarcină, se poate că constaţi că masajul prenatal este mai puţin relaxant, şi mai mult un disconfort. În schimb, ai putea să te relaxezi la un centru spa, făcându-ţi manichiură şi pedichiură, proces care îţi va lăsa pielea netedă şi moale şi unghiile frumos aranjate.

2. Fă casa să lucească

Apelează la o firmă de curăţenie, pentru ca fiecare colţişor din casă să fie frecat, lustruit şi să strălucească! Când te întorci de la maternitate cu micuţul, prioritatea ta va fi să interacţionezi cu bebeluşul, nu să te asiguri că nu sunt firimituri pe podeaua din bucătărie. Cere-le celor de la firma de curăţenie să revină când ai deja patru săptămâni de la naştere, pentru o nouă aranjare a casei!

3. Mergi să vezi un film. Singură!

Lasă-te absorbită de firul poveştii, ştiind că nu va trebui să discuţi impresii la sfârşit. Dacă tot eşti acolo, de ce să nu cumperi popcorn cu unt şi să ceri un loc cu mai mult spaţiu pentru picioare?

4. Citeşte ca să te relaxezi

Fă ravagii în raftul de best-seller-uri de la librăria din colţ şi citeşte de zor cât timp eşti internată în spital. Sau, poţi să treci peste capitolul cărţi şi să îţi faci rezervă de reviste de cancan şi tabloide.

5. Du-te la salon

Dacă ai tot amânat să te tunzi sau să îţi tunzi bretonul, cu toate că ai atâta nevoie, e momentul să faci programarea. Nu uita că vei apărea în foarte multe poze după ce micuţul îşi va face intrarea triumfală!

6. Fă poze cu burtica

Apelează la un fotograf care să vină acasă şi să îţi facă fotografii profesioniste, care să pună în evidenţă strălucirea şi înflorirea sarcinii tale. Odată printate, pune imaginile la vedere, cu mândrie.

7. Mergeţi la o ultimă întâlnire în doi

Făceţi-vă de cap: planifică o întâlnire de cuplu înainte de venirea bebeluşului, care să fie cea mai frumoasă dintre toate întâlnirile voastre. Fă rezervare la cel mai elegant restaurant din oraş, sau petreceţi seara la un concert sau la teatru.

Ultimele săptămâni de sarcină ar trebui să fie dedicate sărbătoririi a cât de departe ai ajuns în această călătorie de nouă luni. Cel mai bun mod de a te cinsti pe tine este să te odihneşti şi să te relaxezi - meriţi din plin!

Consimțământ Cookie-uri